Sök efter innehåll på hemsidan.
Totalt 5 resultat för
5 på rf.se, 0 på svenskidrott.se, 0 på sisuidrottsutbildarna.se
(2020-07-27)
Denna vecka är det Stockholm Pride, digitalt. RF uppmärksammar den viktiga festivalen vars huvudbudskap – att alla ska ha möjlighet att få vara sig själva och älska vem en vill – går helt i linje med idrottens värdegrund.

(2016-06-07)
För fem år sedan kom Navid Ahmadi som ensam 15-åring till Sverige från Afghanistan. I dag är han engagerad för att få fler med annan bakgrund än svensk att hitta till Vimmerby IF. Arbetet med integration är både en fråga om utveckling och överlevnad för den lokala föreningen.

(2016-06-07)
IFK Trollhättan jobbar för att nå ungdomar i områden med många olika nationaliteter. Patricia Daoud är ideell ledare och har drivit många satsningar med hjälp av pengar från Idrottslyftet. Hon ser glädjen hos barn och ungdomar som får prova nya idrotter tillsammans. Och så smått söker sig ungdomarna till föreningarna.

(2016-06-07)
Många barn når inte målen för simkunnighet. Därför arrangerar Svenska Simförbundet och Svenska Livräddningssällskapet utbildning riktad till de grupper där vattenvanan är särskilt låg. Grindstuskolan i Vårby Gård är en av de skolor som deltar i projektet.

(2018-08-27)
Idrotten är till för alla. På lördag den 5 augusti går vi tillsammans, fler än någonsin, i Pridetåget i Stockholm för allas rätt att vara den man är.