digitalisering

Specialidrottsförbund, missa inte nästa digitaliseringsforum

Onsdagen den 14 september, kl 9.00 - 12.00, är det dags för höstens första digitaliseringsforum för specialidrottsförbunden.

Sidan uppdaterades: 9 november 2022

Vi pratar om förutsättningarna för en lyckad digital omställning såsom samverkan, digital kompetens och utveckling, och fördelarna med nationell infrastruktur och standarder. På agendan hittar du alltid senaste nytt om pågående digitaliseringsprojekt och utredningar, erfarenhetsutbyte och inspirationsföreläsningar.

Denna gång beskriver Rolf Rönnback, Chefs-IT-arkitekt Riksidrottsförbundet, visionen Från IdrottOnline till ett ekosystem; Hans Bergström och Lena Lindahl från Svenska bangolfförbundet berättar om förbundets tankar och planer kring digitalisering; och Lise-Lotte Janson och Lars Stockinger från företaget Mobilise visar hur ni smidigt och effektivt kan förenkla administrationen av funktionärer och öka engagemanget bland dessa.

Plats: digitalt

Anmälan: senast den 1 september. Klicka här för att anmäla dig. Länk till mötet och en detaljerad agenda skickas till anmälda i början av september.

Sprid gärna inbjudan till dina kollegor. Varmt välkommen!

Fler nyheter för dig

Sidan publicerades: 22 augusti 2022