Flygbild på Bosön, Riksidrottsförbundets utvecklingscentrum

Bosön – RF:s utvecklingscentrum

Sidan uppdaterades: 27 januari 2023

Bosön är Riksidrottsförbundets utvecklingscentrum. Här utvecklas svensk idrott genom utbildningar, tester, träning och möten. Bosön är en inspirerande och unik mötesplats för utveckling.

Här satsar specialidrottsförbunden med utbildningar, tester och träning. Hit kommer idrottsföreningar för att träna och inspireras. Här håller även företag möten och konferenser i en kreativ atmosfär präglad av laganda och utveckling. Bosön är en unik mötesplats för utveckling och växande i idrottens miljö.

På Bosön kan du vässa formen sida vid sida med elit- och landslagsidrottare i svensk idrott och ta del av insikter, erfarenhet och kompetens från idrottens värld. För er som har träning och hälsa i fokus är Bosön en perfekt plats för alla som vill mötas och utvecklas, bygga lagkänsla och skapa vinnarkultur.

Bosön ligger i vackra omgivningar på norra Lidingö. Här finns idrottsanläggning, utbildnings- och konferenslokaler, hotell och restaurang, bara 20 minuter från Stockholms city.

Här utvecklas idrotten

Riksidrottsförbundet vill skapa de allra bästa förutsättningarna för att svensk idrottsrörelse ska hålla världsklass och Bosön spelar en viktig roll i detta arbete. På Bosön genomförs testning, träning, utbildning, rådgivning, rehabilitering, och utvecklingsprojekt. Det sker inom fyra verksamhetsområden: träning och tester, utbildning, idrottsmedicin samt hotell och konferens.

Välkommen till Bosön! Tillsammans bygger vi framgång.

Sidan publicerades: 4 oktober 2022