Mötesplatser

Här kan du läsa om de mötesplatser och träffar som vi anordnar för att du ska kunna knyta kontakter och utbyta erfarenheter med andra som jobbar med idrottsevenemang.

Mötesplats idrott och destination, Östersund 16–17 oktober

För sjunde året i rad bjuder vi in SF, distriktsidrottsförbund (DF) och destinationer till två dagar med möten och föreläsningar inom olika kompetensområden. Syftet med de två dagarna är att skapa nya samarbeten, dela erfarenheter och utveckla kompetens i syfte att stärka Sverige som evenemangsland.

Den första dagen ägnas åt korta möten (speed dating) mellan idrott och destination. I år är programtiden för möten utökad då vi har tagit bort presentationerna av SF. Under era möten har ni alla chanser att inleda kontakt för fortsatt samarbete med evenemang men även med annan verksamhet. Kvällen avslutar vi tillsammans med gemensam aktivitet och middag.

Dag två handlar det om kunskapspåfyllning. Fullständigt program för dagen presenteras i slutet av september.

Sista anmälningsdag är den 20 september. Mer information och anmälan hittar du här

Rekryteringen av deltagande destinationer sköts dels genom utskick till de som tidigare deltagit och dels via DF som har möjlighet att uppvakta och rekrytera destinationerna lokalt.

En nyhet för året är att varje organisation har möjlighet att publicera en egen presentationsfilm om ert arbete kring i första hand evenemang.

Se presentationsfilmer från specialidrottsförbund, distriktsidrottsförbund och destinationer

Leveransadress:

Östgötagatan 98 D
116 64 Stockholm för företagspaket och transporter