Mötesplats idrott och destination 2020

Vi hälsar specialidrottsförbund, RF-SISU distrikt och destinationer varmt välkomna till Mötesplats idrott och destination 2020. Mötesplatsen kommer att genomföras i Borås den 14–15 oktober 2020, om Folkhälsomyndighetens rekommendationer ger oss möjligheten.

I rådande stund har vi bestämt att genomföra en digital mötesplats någon av dagarna 14–15 oktober om vi inte kan genomföra det fysiskt. Vi återkommer med mer information efter sommaren.

Syftet med mötesplatsen är att skapa nya samarbeten, dela erfarenheter och utveckla kompetens i syfte att stärka Sverige som evenemangsland.

Den första dagen ägnas åt korta möten (speed dating) mellan idrott och destination i syfte att inleda kontakt för fortsatta samarbeten med evenemang, men även med annan verksamhet. Kvällen avslutar vi tillsammans med gemensam aktivitet och middag.

Dag två handlar det om kunskapspåfyllning. Fullständigt program för dagen presenteras i slutet av september.

Rekryteringen av deltagande destinationer sköts dels genom utskick till de som tidigare deltagit och dels via RF-SISU distrikt som har möjlighet att uppvakta och rekrytera destinationerna lokalt.

Inbjudan skickas ut i månadsskiftet augusti/september 2020.

Leveransadress:

Östgötagatan 98 D
116 64 Stockholm för företagspaket och transporter