Gothia cup

Samarbetspartners

Sidan uppdaterades: 23 april 2024

Som partner till Riksidrottsförbundet har du möjlighet att nå ut till våra 19 RF-SISU distrikt, 72 specialidrottsförbund och deras cirka 19 000 föreningar.

Våra partnerskap grundar sig antingen på ett engagemang i och ett samarbete kring utveckling av någon av våra verksamhetsfrågor, Marknadsavtal, ett erbjudande till våra medlemmar, Nationellt idrottsavtal eller ett samarbete kring en tjänst, Samarbetsavtal.

Vi arbetar i linje med Strategi 2025 mot en idrott för alla – hela livet och bidrar tillsammans med våra samarbetspartners på olika sätt till att skapa samhällsnytta.

Våra marknadsavtal

Ett marknadsavtal med RF utgår från en utvald utvecklingsresa i Strategi 2025 som en del i avtalet.

Logotyp Svenska Spel

Svenska Spel är det största och mest välkända spelbolaget på den svenska marknaden, de har ett stort samhällsengagemang och är Sveriges största idrottssponsor, bl.a. huvudsponsor för evenemanget SM-veckan. Vi samverkar också kring Gräsroten , matchfixning och Elitidrottsstipendiet.

Logotyp Folkspel

Ideella Folkspel är föreningslivet egna spelbolag vars uppdrag är att generera sitt överskott från produkterna Sverigelotten och Bingolotto till sina ägare, 72 riksorganisationer, varav RF är den största. Tillsammans samarbetar vi i utvecklingsresan ”Ett stärkt ledarskap” med olika former av kommunikations-, bildnings- och utbildningsinsatser. Ett exempel är Eldsjäl 2.0, ett utbildningsprogram riktat mot yngre ledare med fokus på ett idé- och värderingsstyrt ledarskap. Utöver detta samverkar vi inom ramen för Årets Eldsjäl – Folkspels hyllning till det ideella ledarskapet.

Ideella Folkspel bidrar också till stärkt ekonomi i Sveriges föreningsliv genom erbjudande till föreningar att sälja deras lotteriprodukter.

Logotyp Folksam stor

Folksam – För att främja både sin egen verksamhet och en positiv samhällsutveckling engagerar sig Folksam i olika samarbeten, partnerskap och sponsring, inte minst inom idrotten. Folksam är officiell sponsor till evenemanget SM-veckan. Folksam erbjuder i samarbete med RF Föreningsförsäkring Bas som utan kostnad täcker föreningens grundbehov - eftersom försäkringen betalas av RF. Folksam värnar om föreningen och dess roll i samhället, därför är Folksam RF:s partner till utvecklingsresan Den moderna föreningen engagerar, där samarbetet fokuserar kring Grundutbildning för föreningsledare.

Nationella idrottsavtal - en bra deal för idrotten

Riksidrottsförbundet har slutit flera rikstäckande avtal med olika partners som erbjuder specialerbjudanden på produkter och tjänster till idrotten. Dessa inkluderar Riksidrottsförbundet, SISU Idrottsutbildarna, specialidrottsförbund, distrikt, föreningar och dess medlemmar.

Logotyp BRA

När det är dags för den där viktiga bortamatchen, det årliga träningslägret eller tävlingsresan så kan du boka flyg med BRA till förmånliga idrottspriser! BRA erbjuder många avgångar från 15 inrikesdestinationer.

Mer om BRA för idrotten

Logotyp Euroflorist

Ska du uppmärksamma en medaljör, den ideella ledaren eller fira något i föreningen? RF har ett samarbete med Euroflorist som är marknadsledande inom blomsterförmedling i Europa, vare sig du vill skicka blommor inom Sverige eller utomlands. Via webbutiken kan du skicka blomsterbud till 15 procents rabatt! Du väljer blommor i lugn och ro och kan enkelt och tryggt betala med Visa, Mastercard eller American Express betalkort.

Till Euroflorists webbutik

Logotyp

Folksam är idrottens försäkringsbolag och försäkrar nio av tio idrottare i en mängd olika specialidrottsförbund, till exempel inom fotboll, skidor och ridsport. Känn dig lika välkommen, både du som tillhör eliten och du som springer motionslopp för den lokala idrottsklubben.

Mer om Folksams idrottsförsäkringar

Logotyp Fortnox

Effektivisera och modernisera det tidskrävande arbetet med fakturering och bokföring i din idrottsförening eller ditt förbund, spara tid och få full koll på ekonomin.

Mer om Fortnox tjänster för idrotten

Logotyp Hertz

Hertz erbjuder idrottsrörelsen konkurrenskraftiga priser på hyrbilar i Sverige och övriga världen.

Mer om Hertz erbjudande till idrotten

Logotyp Lexly

Lexly erbjuder förbund och föreningar en enkel och smidig lösning för e-signering och avtalshantering till ett rabatterat pris.

Mer om Lexlys erbjudande

Logotyp Scandic

Idrotter som ingår i Riksidrottsförbundet har förmånliga priser på alla Scandichotell i Sverige.

Mer om Scandic:s erbjudande till idrotten

Logotyp SJ

SJ gillar idrott. Med SJ Idrottsresan får föreningar anslutna till Riksidrottsförbundet minst 15 procent rabatt på alla idrottsresor.

Mer om SJ:s idrottsresor

Logotyp STF

Svenska Turistföreningen verkar liksom Riksidrottsförbundet för att fler människor ska få möjligheten till ett aktivt idrotts- och friluftsliv. Med syfte att tillgängliggöra STFs breda utbud av naturnära boenden och aktiviteter erbjuds Riksidrottsförbundets medlemmar en fast rabatt på gruppbokningar hos samtliga STFs anläggningar.

Mer om STF:s erbjudanden till idrotten

Logotyp Strawberry

Vare sig du kör solo, tillhör ett lag eller följer med som hejarklack kan du boka hotell hos Strawberry till extra förmånliga priser i samband med tävlingar, cuper och sportevent. Erbjudandet gäller i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Lettland och Litauen.

Mer om Strawberrys erbjudande till idrotten

Logotyp Swedbank

I samarbete med Riksidrottsförbundet har Swedbank tagit fram och paketerat ett antal banktjänster som underlättar hanteringen av föreningens och förbundets ekonomi.

Mer om Swedbanks banktjänster för idrotten

Logotyp Viking Line

Upplev ett träningsläger med laget, utmana dig själv och spring ett motionslopp eller boka en golfresa med golfkompisarna – oavsett om ni siktar mot stjärnorna eller är glada amatörer hjälper vi er att hitta de rätta träningsmöjligheterna på Åland eller i Finland. På köpet får ni en trevlig resa över Östersjön som garanterat ger er en oslagbar teamkänsla.

Mer om idrottsresor med Viking Line

Samarbetsavtal

Ett samarbetsavtal kan upprättas kring ett utökat uppdrag för en leverantörstjänst eller samverkan kring att stötta upp och utveckla olika stöd- eller hållbarhetsfunktioner inom idrotten.

Logotyp NeH

NeH är officiell leverantör av profilprodukter för RF/SISU och dess evenemang såsom SM-veckan och Idrottens dag. De har utöver det avtal med flertalet specialidrottsförbund.

Mer om NeH

Logotyp Grand travel

Grand Travel Group Sweden AB arbetar inom fyra affärsområden – Förbund, Kongress, Affärs och Grupp/Event. De har idag avtal med ca 50 Idrottsförbund där vi bokar de aktivas transporter världen över.

Mer om Grand Travel Groups idrottserbjudande

Logotyp Skanska

Skanska och Riksidrottsförbundet samarbetar kring ett koncept för att återanvända överskottsmassor från byggprojekt till att bygga motocrossbanor, cykelbanor, kuperade längdspår, skjutvallar och andra anläggningar för breddidrott.

Mer om Skanskas hållbarhetsarbete

Logotyp Novista

Novista vill tillsammans med Riksidrottsförbundet bidra till att göra svensk elitidrott bäst i världen. Novista vill skapa bästa möjliga förutsättningar för svenska elitidrottare att kunna prestera sitt yttersta på träning såväl som i tävlingssammanhang.

Novista utvecklar medicintekniska produkter som lindrar sömn-, stress- och orosproblem och är ett av Sveriges ledande företag inom sinnesstimulerande, kognitiva hjälpmedel. I produktportföljen finns tyngdtäcken och tyngdvästar i olika utföranden och varianter.

Mer om Novista

Sidan publicerades: 7 november 2022