Framtid i fokus när idrotten samlas

Fler än 300 förtroendevalda och generalsekreterare från samtliga specialidrottsförbund samlas i helgen under idrottsrörelsens strategiska arbetsmöte – Riksidrottsforum. Mötet arrangeras av Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna.

Sidan uppdaterades: 17 november 2022

Under Riksidrottsforum får idrottsrörelsen möjlighet att föra viktiga samtal om idrottsrörelsens utveckling. Precis som tidigare möten har inriktningen fokus på framtiden och förutsättningar för att fortsatt vara en framgångsrik idrottsrörelse.

Mötet är ett internt arbetsmöte och ett avstamp inför nästa års Riksidrottsmöte - idrottsrörelsens årsmöte.

− Några av de områden som vi lyfter och pratar med varandra om är hur vi tillsammans går framåt med återstarten av vårt förändringsarbete Strategi 2025, hur vi skapar bättre förutsättningar för elitidrott och elitidrottare och arbetet med trygg idrott. Riksidrottsforum är en inspirerande och viktig demokratisk mötesplats, säger Björn Eriksson, ordförande Riksidrottsförbundet.

Här hittar du mer information, program och möteshandlingar gällande Riksidrottsforum (länk)

Här hittar du mer information om nästa årsmöte, Riksidrottsmötet samt möteshandlingar och beslut från tidigare årsmöten (länk)

För mer information kontakta

Anna Setzman
Riksidrottsförbundet
070-564 52 16

Sidan publicerades: 12 november 2022