handslag

Samverkan och delaktighet vid digitaliseringsforum

Sidan uppdaterades: 24 november 2022

En gång per kvartal anordnar VO IT & Digital utveckling två digitaliseringsforum, ett för specialidrottsförbund och ett för RF-SISU distrikt. Syftet är att stärka idrottsrörelsens verksamhetsutveckling genom digitalisering.

Dessa forum är tillfällen för samverkan och delaktighet i frågor om utveckling inom ämnet digitalisering inom idrotten.

Digitaliseringsforum för specialidrottsförbund

Ett tillfälle att få information om pågående projekt och utredningar, och för Riksidrottsförbundet att informera om aktuella ämnen inom digitalisering, att bjuda på inspiration från externa föreläsare och erfarenhetsutbyte mellan medlemsförbund.

Om du vill finnas med på inbjudningslistan mejla ditt namn, e-postadress, roll och vilket förbund du tillhör till digitalisering@rfsisu.se. För kommande forum hittar du anmälningslänk nedan.

Digitaliseringsforum för RF-SISU distrikt

Vid digitaliseringsforum för RF-SISU distrikt bjuds samtliga 19 distrikt in till ett digitalt forum där Riksidrottsförbundet informerar om aktuella ämnen och pågående projekt och utredningar. Detta är också ett tillfälle att lyfta metoder och arbetssätt för samverkan inom digitaliseringsfrågor samt utbyta erfarenheter distrikten emellan.

Vid frågor, om du har tips på ämnen som du vill att vi belyser under kommande forum eller om du vill veta mer om verksamhetsutveckling inom ämnet digitalisering specifikt för er på distrikt, kontakta hanna.sydhoff@rfsisu.se.

Kommande forum

16 februari 2023:

  • SF: 09.00-11.00
  • RF-SISU distrikt: 13.00-15.00

Tips

Håll dig uppdaterad i frågor om digitalisering inom idrottsrörelsen genom att prenumerera på våra nyheter. Allt du behöver göra är att ange din e-postadress i övre högra hörnet på sidan Aktuellt så får du en -avisering när nyheter postas.

Sidan publicerades: 24 oktober 2022

Jag vill anmäla mig

Vad roligt att höra!

Skicka namn, roll, vilket SF eller RF-SISU distrikt du tillhör samt din e-postadress till:

digitalisering@rfsisu.se

Kontakt för RF-SISU distrikt

Vid digitaliseringsfrågor, hör av dig till:

hanna.sydhoff@rfsisu.se