Hem / Bidrag och stöd / Rabatter och förmåner

Rabatter och förmåner

Riksidrottsförbundet har slutit flera rikstäckande avtal med olika partners som erbjuder specialerbjudanden på produkter och tjänster till idrotten.

Dessa avtal inkluderar Riksidrottsförbundet, SISU Idrottsutbildarna, specialidrottsförbund, RF-SISU distrikt, föreningar och medlemmar.

Mer om samarbetet med våra partners hittar du här.

Här är alla våra nationella idrottsavtal

 

När det är dags för den där viktiga bortamatchen, det årliga träningslägret eller tävlingsresan så kan du boka flyg med BRA till förmånliga idrottspriser! BRA erbjuder många avgångar från 15 inrikesdestinationer.

Mer om BRA för idrotten

Logotyp Euroflorist

Ska du uppmärksamma en medaljör, den ideella ledaren eller fira något i föreningen? RF har ett samarbete med Euroflorist som är marknadsledande inom blomsterförmedling i Europa, vare sig du vill skicka blommor inom Sverige eller utomlands. Via webbutiken kan du skicka blomsterbud till 15 procents rabatt! Du väljer blommor i lugn och ro och kan enkelt och tryggt betala med Visa, Mastercard eller American Express betalkort.

Till Euroflorists webbutik 

 

Folksam är idrottens försäkringsbolag och försäkrar nio av tio idrottare i en mängd olika specialidrottsförbund, till exempel inom fotboll, skidor och ridsport. Känn dig lika välkommen, både du som tillhör eliten och du som springer motionslopp för den lokala idrottsklubben.

Mer om Folksams idrottsförsäkringar

 

   

Effektivisera och modernisera det tidskrävande arbetet med fakturering och bokföring i din idrottsförening eller ditt förbund, spara tid och få full koll på ekonomin.

Mer om Fortnox tjänster för idrotten

 

Hertz erbjuder idrottsrörelsen konkurrenskraftiga priser på hyrbilar i Sverige och övriga världen.

Mer om Hertz erbjudande till idrotten

 

LexlyLogo200.png

Lexly erbjuder förbund och föreningar en enkel och smidig lösning för e-signering och avtalshantering till ett rabatterat pris.

Mer om Lexlys erbjudande

Vare sig du kör solo, tillhör ett lag eller följer med som hejarklack kan du boka hotell hos Nordic Choice till extra förmånliga priser i samband med tävlingar, cuper och sportevent. Erbjudandet gäller i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Lettland och Litauen.

Mer om GoSportive – schyssta priser på Nordic Choice för dig som idrottar

 

Idrotter som ingår i Riksidrottsförbundet har förmånliga priser på alla Scandichotell i Sverige. 

Mer om Scandic:s erbjudande till idrotten

 

SJ gillar idrott. Med SJ Idrottsresan får föreningar anslutna till Riksidrottsförbundet minst 15 procent rabatt på alla idrottsresor.

Mer om SJ:s idrottsresor

 

Svenska Turistföreningen verkar liksom Riksidrottsförbundet för att fler människor ska få möjligheten till ett aktivt idrotts- och friluftsliv. Med syfte att tillgängliggöra STFs breda utbud av naturnära boenden och aktiviteter erbjuds Riksidrottsförbundets medlemmar en fast rabatt på gruppbokningar hos samtliga STFs anläggningar. 

Mer om STF:s erbjudanden till idrotten

 

I samarbete med Riksidrottsförbundet har Swedbank tagit fram och paketerat ett antal banktjänster som underlättar hanteringen av föreningens och förbundets ekonomi.

Mer om Swedbanks banktjänster för idrotten

Upplev ett träningsläger med laget, utmana dig själv och spring ett motionslopp eller boka en golfresa med golfkompisarna – oavsett om ni siktar mot stjärnorna eller är glada amatörer hjälper vi er att hitta de rätta träningsmöjligheterna på Åland eller i Finland. På köpet får ni en trevlig resa över Östersjön som garanterat ger er en oslagbar teamkänsla.

Mer om idrottsresor med Viking Line

Visma erbjuder föreningen ett komplett paket med bokföring och fakturering, ekonomiöversikt med budgetfunktion samt lönebesked och arvoden. Unikt för det här erbjudandet är att föreningen även kan ha obegränsat med användare i sitt program. Allt detta till priset av 99 kr/mån.

Mer om Visma eEkonomi för föreningar